صابون ملایم گلیسیرین بایو اسکین (Bio Skin)

ویژگی های صابون گلیسیرین بایو اسکین:

  • کمک به کاهش خطوط ریز و چین و چروک پوست
  • دارای خاصیت نرم کنندگی و رطوبت رسان
  • بهبود دهنده اگزما و علائم التهابی پوست
  • موثر در افزایش حالت ارتجاعی پوست
  • حاوی گلیسیرین و روغن کرچک
  • سازگار با پوست خشک و حساس
وزن 300 گرم
برند

Bio skin

وزن

100g

95,000 تومان

25 عدد در انبار

معرفی صابون گلیسیرین بایو اسکین

صابون ملایم گلیسیرین بایو اسکین با وزن 100 گرم و در جعبه مقوایی بسته‌بندی شده، ترکیبی از گلیسیرین و روغن کرچک را به عنوان مواد موثر در فرمولاسیون خود دارد. این محصول با ویژگی‌های بی‌نظیری برای پوست شما خلق شده است.
گلیسیرین، به عنوان یک ماده آبرسان و نرم کننده پوست، در این صابون به کار رفته است. این ترکیب علاوه بر تامین رطوبت پوست، به تقویت حالت ارتجاعی پوست کمک می‌کند. از طرفی، روغن کرچک که در فرمولاسیون این صابون وجود دارد، با افزایش رطوبت پوست عمل می‌کند. همچنین دارای خواص آنتی‌اکسیدانی می‌باشد که از پوست در برابر عوامل مضر محیطی، به ویژه رادیکال‌های آزاد، محافظت می‌کند و از بروز علائم پیری زودرس جلوگیری می‌کند.
صابون ملایم گلیسیرین بایو اسکین همچنین در بهبود عارضه‌های پوستی نظیر اگزما موثر بوده و به تسکین علائم التهاب نظیر سوزش و خارش کمک می‌کند. این محصول عالی برای ترتیب و مراقبت از پوست شماست و با ترکیب منحصر به فرد گلیسیرین و روغن کرچک، پوست شما را تغذیه و نرم می‌کند.

 

خواص صابون گلیسیرین بایو اسکین

گلیسیرین به عنوان ماده اصلی در این محصول رطوبت را در لایه های پوست حفظ نموده و از خشکی و پوسته پوسته شدن سطح پوست جلوگیری کرده و به بازیابی عملکرد سد دفاعی پوست کمک می کند.

روغن کرچک صابون گلیسیرین بایو اسکین با خواص ضد التهابی و آنتی باکتریایی در مهار رادیکال های آزاد و رفع خشکی پوست های حساس و آسیب دیده موثر است.

 

ترکیبات اصلی صابون گلیسیرین بایو اسکین

  • گلیسیرین

گلیسیرین، یک ماده شفاف و بی‌رنگ با خصوصیت‌های مرطوب‌کننده و نرم‌کننده، از گروه الکل‌ها می‌باشد. این ماده به دلیل ویژگی‌هایش در صنایع مختلفی نظیر پوست‌شناسی، بهداشت دهان و دندان، آرایشی، داروسازی و مواد غذایی استفاده می‌شود. ویژگی‌ها و کاربردهای گلیسیرین عبارت‌اند از:

  1. مرطوب‌کننده پوست: گلیسیرین به عنوان یک ماده آبرسان برای پوست شناخته می‌شود. این ویژگی به پوست کمک می‌کند تا رطوبت خود را حفظ کند و از خشکی و خارش پوست جلوگیری کند.
  2. نرم‌کننده پوست: گلیسیرین باعث ارتجاع و نرمی پوست می‌شود. این ویژگی می‌تواند به پوست خشک و خشن کمک کند تا نرم و لطیف‌تر شود.
  3. محافظت در برابر عوامل محیطی: گلیسیرین به عنوان یک پوشش محافظتی بر روی پوست عمل می‌کند و از آن در برابر عوامل محیطی مانند آفتاب، آلودگی هوا و باد سرد محافظت می‌کند.
  4. استفاده در محصولات آرایشی: گلیسیرین به عنوان یک ماده اصلی در بسیاری از محصولات آرایشی مانند کرم‌های پوست، لوسیون‌ها، و آرایش‌ها استفاده می‌شود. این مواد به پوست آرایشی احتمالاً اثرات نرم‌کنندگی و مرطوب‌کنندگی می‌دهند.
  5. استفاده در داروسازی: گلیسیرین در تولید برخی داروها و محصولات دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد، به‌ویژه در داروهایی که باید به طور موضعی بر روی پوست تخصیص داده شوند.

با توجه به ویژگی‌های متعددش، گلیسیرین به عنوان یک ماده مرطوب‌کننده و نرم‌کننده بسیار مفید برای مراقبت از پوست و موجودیت در محصولات بهداشتی و آرایشی معرفی می‌شود.

  • روغن کرچک 

روغن کرچک (Emu oil) یک روغن طبیعی است که از چرچک‌ها، یک نوع پرنده استخوان‌دار بزرگ، استخراج می‌شود. این روغن به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد و خواص زیادی که دارد، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بعضی از خواص و کاربردهای روغن کرچک عبارتند از:

  1. مرطوب‌کننده پوست: روغن کرچک به دلیل ترکیباتی مانند اسیدهای چرب و ایمو لینولئیک، خواص مرطوب‌کننده دارد. این ویژگی باعث حفظ رطوبت پوست می‌شود و به پوست نرمی و لطافت می‌بخشد.
  2. ضد التهاب و ضد باکتریایی: روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی است و می‌تواند در کاهش التهاب‌ها و آکنه‌ها مؤثر باشد.
  3. تسکین دردها و التهابات مفصلی: برخی افراد از روغن کرچک به عنوان یک روش طبیعی برای تسکین دردها و التهابات مفصلی استفاده می‌کنند.
  4. درمان سوختگی: این روغن می‌تواند در درمان سوختگی‌ها و آسیب‌های پوستی دیگر مؤثر باشد.
  5. استفاده در آرایش و محصولات پوستی: برخی محصولات آرایشی و مراقبت از پوست از روغن کرچک به عنوان یک ماده فعال استفاده می‌کنند.
  6. کمک به درمان اگزما: برخی از مطالعات نشان داده‌اند که روغن کرچک می‌تواند در کاهش علائم اگزما مفید باشد.

 

 لیست ترکیبات صابون گلیسیرین بایو اسکین

تالوات سدیم، کوکونات سدیم، روغن کرچک، الکل اتیلیک 96 درصد، گلیسیرین، سدیم هیدروکسید، ساکاروز،
اسانس مجاز آرایشی و بهداشتی، ادتا، بوتیل هیدروکسی تولوئن، رنگ مجاز آرایشی و بهداشتی ، آب دیونیزه.

 

چگونه صابون گلیسیرین بایو اسکین را مصرف کنیم؟

ابتدا سطح پوست را با آب ولرم مرطوب کرده و کف حاصل از صابون را روی موضع مورد نظر بمالید و ماساژ دهید. سپس پوست خود را به خوبی آبکشی نمایید.

 

مارا در اینستاگرام دنبال کنید همچنین برای اطلاع از تخفیف ها در کانال تلگرام ما عضو شوید!

وزن 300 گرم
برند

Bio skin

وزن

100g

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “صابون ملایم گلیسیرین بایو اسکین (Bio Skin)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات پرفروش امروز